GEA-netwerk zoekt regisseur

05 januari 2024 - Jan Emmerzaal is vertrokken als regisseur van het Gelders Energieakkoord. Jan heeft het netwerk bijna vier jaar begeleid op de bonkige weg naar de Gelderse klimaatdoelen.

Het GEA-netwerk is op zoek naar een betrokken regisseur die de Gelderse partners weet te vinden en verbinden. Deze GEA-regisseur is het eerste aanspreekpunt voor het netwerk, stuurt een klein team van ondersteunende professionals aan en bouwt actief mee aan verbinding, kansen, versnelling, oplossingen of doorbraken. De klimaat- en energieopgave wordt er immers niet eenvoudiger op. Wicked problems vragen om betrokkenheid, hechte samenwerking, goede informatie, doorzettingsvermogen en soms gedurfde pilots of creatieve oplossingsrichtingen. De provincie is hier de formele opdrachtgevende partij, maar de regisseur werkt onafhankelijk voor het hele netwerk. Hij of zij zorgt voor het levend houden en verder ontwikkelen van het netwerk. Klik hier voor de vacature…

De functie is vacant geworden na het vertrek deze maand van Jan Emmerzaal. Jan heeft het netwerk bijna vier jaar begeleid op de bonkige weg naar de Gelderse klimaatdoelen. Met toewijding stortte hij zich op de organisatie achter de schermen en het bij elkaar brengen van partijen. Hij zette zich in om de nodige ‘kennis, kansen en contacten’ voor het voetlicht te brengen. De meerwaarde van een netwerk is immers niet altijd makkelijk te bewijzen, zo realiseerde hij zich. Het Gelderse netwerk is Jan veel dank verschuldigd.

 

In contact met het netwerkIk word graag partner van het netwerk.

AanmeldenIk ben nieuwsgierig. Stuur me de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief