Nieuw: GEA ‘factsheets’

15 april 2022 - De klimaat-opgave is niet bepaald simpel. Een understatement zelfs. Uitdagingen liggen er op elk vlak: bestuurlijk, politiek, ruimtelijk, technisch, financieel en sociaal. Vanuit het GEA-netwerk merken we dat er soms twijfels en vragen leven in de communicatie tussen de vele stakeholders. Bij verschillende thema’s. Er is een groeiende behoefte om helderheid te scheppen in gesprekken en discussies.

Vandaar het initiatief om de mening-, beleid- en besluitvorming te helpen met een aantal factsheets waarin we informatie beter begrijpelijk en inzichtelijk willen maken. Ook handig voor een breed publiek. De eerste gaat over windenergie. Daar ligt de grootste urgentie. Klik op de download voor dit compacte document van de hand van Qirion Energy Consulting. Voor de zomer volgen nog factsheets over ‘zonne-energie’ en ‘opslag van elektriciteit’. Klik HIER of op de visual hieronder om onze factsheet te lezen.

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: