MKB-energiebesparingswebinar voor gemeenten

24 februari 2023 - Save the date: 31 maart. Wil je meer informatie over hoe je als gemeente mkb-bedrijven in beweging krijgt om energiebesparende maatregelen te treffen? Wil je meer inzicht krijgen tools en voorbeelden die daarbij kunnen helpen?

De landelijke energiebesparing campagne ‘Zet ook de knop om’ richt zicht speciaal op bedrijven in het MKB (meer informatie op deze website). Binnen dit hoofdprogramma is door Klimaatverbond Nederland samen met haar partners een tool ontwikkeld waarmee gemeente de bedrijven in hun regio kunnen ondersteunen bij energiebesparingsvraagstukken genaamd ‘Doe-de-check’.

Wil je meer informatie over hoe je als gemeente mkb-bedrijven in beweging krijgt om energiebesparende maatregelen te treffen? Wil je meer inzicht krijgen tools en voorbeelden die daarbij kunnen helpen? Save the date: 31 maart 2023. Op 31 maart is er van 10:00 tot 11:30 uur een webinar waarbij men dieper ingaat op deze en andere vragen die helpen bij de lokale en regionale verduurzaming van bedrijven.

Meer informatie en aanmelden
Kijk op kan de website van Klimaatverbond Nederland.

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: