Bètaversie van de ‘Kennisbank Duurzame Mobiliteit’ beschikbaar

22 februari 2021 - Er wordt hard gewerkt aan kennis over -en oplossingen voor- duurzame mobiliteit in Gelderland. Maar een helder overzicht van al deze inspanningen was er nog niet. Daarom ontwikkelde het Clean Mobility Center, in opdracht van GEA-partner provincie Gelderland een online kennisbank. De bétaversie daarvan is nu beschikbaar.

Partijen die actief zijn op het mobiliteitsvlak zijn van harte uitgenodigd om de kennisbank uit te proberen en van feedback te voorzien. Zo kan de kennisbank snel uitgroeien tot een volwaardige community.

Projecten

De online kennisbank is een website waarop straks alle mobiliteitsprojecten, zowel gerealiseerd als in ontwikkeling, verzameld zijn. Ook biedt dit platform inzicht in de effecten van deze projecten en wat de lessons-learned zijn. Dankzij één centraal kennisoverzicht kunnen partijen elkaar beter vinden en van elkaar blijven leren. Wat uiteindelijk ook zorgt voor meer duurzame mobiliteit in de provincie Gelderland. De kennisbank is gericht op een brede groep van medewerkers vanuit overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en belangengroepen, maar ook betrokken particulieren. Zij kunnen snel de informatie vinden die voor hen relevant is. Zo zal een gedeputeerde wellicht andere informatie zoeken dan een parkmanager van een bedrijventerrein.

Feedback

Om de kennisbank uit te laten groeien tot een volwaardige community zijn er nog een aantal stappen te zetten. Daarom zijn de makers benieuwd naar de meningen in het veld over deze bètaversie. Wat is goed? En wat kan beter? Welke functionaliteiten zijn zinvol? En waar is behoefte aan als het gaat om kennis over, en oplossingen voor, duurzame mobiliteit?

Neem een kijkje, deel je mening op het platform, of stuur je feedback naar info@cleanmobility.eu.

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: