Arnhem Electricity Week

19 april 2024 - Voor iedereen die betrokken is bij de energietransitie is er de Arnhem Electricity Week '24. Een internationaal en toonaangevend elektrificatie-evenement dat plaatsvindt van 27 tot en met 31 mei.

Het event biedt business, netwerken, inspiratie en festival-vibes. Bedoeld als ‘hub’ waar internationale industrieleiders, bedrijven, beleidsmakers, scaleups & startups, investeerders en energie-enthousiastelingen samenkomen en het energielandschap van morgen vormgeven. Het programma kent een mix van muziek, films, inspirerende presentaties en de sensatie van Formule-E, verspreid over verschillende locaties in Arnhem. [klik door naar de site]

European New Power Summit 

Tijdens de European New Power Summit op 30 mei staat energie-innovatie centraal. De nieuwste ontwikkelingen komen aan bod op het gebied van systeemintegratie, energieopslag en elektrisch laden. Deze summit wordt mede georganiseerd door Tennet, DNV, KEMA en Elestor naast startups, scaleups, kennisinstellingen en overheden. Het doel: oplossingen voor systeem-geïntegreerde elektrificatie verbinden aan huidige en toekomstige uitdagingen.

 

In contact met het netwerkIk word graag partner van het netwerk.

AanmeldenIk ben nieuwsgierig. Stuur me de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief