Kijk mee: meet-up Energie Systeem Integratie op donderdag 29 april

28 april 2021 - Om de klimaatdoelen te halen moet alles anders. Schoner reizen, energieneutraal wonen, circulair produceren, slimmer verwarmen en duurzame energie gebruiken. Dat betekent dat het systeem om al die energie te vervoeren zwaar onder druk staat. Aardgas moet plaatsmaken voor andere bronnen; schone elektriciteit van wind en zon is er niet altijd wanneer je het nodig hebt en ook de nodige netcapaciteit is er niet altijd. Ook dat moet dus anders.

Daarover gaat de GEA meet-up Energie Systeem Integratie op donderdag 29 april om 15.00 uur.

Een gesprek over het integreren van energiestromen. Met gasten voor wie energievraag en -aanbod van essentieel belang is: Michiel Timmerije, director Energy & Residues van de AVR; Gerrit Jan Koopman, directeur van de Vereniging Nederlandse Papierfabriek; Pallas Agterberg, challenge Officer bij netbeheerder Alliander en; Rochus van Tuijl, directeur glastuinbouwbedrijf Linflowers.

Bekijk hier alvast een introductie:

Reageer op dit artikel

Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: