Gelders Klimaatdebat op 15 februari

Save the date!

Gelders Klimaatdebat 15 februari 2023

Mis dit niet! Op 15 februari worden de woordvoerders of lijsttrekkers van de Gelderse politiek aan de tand gevoeld over de koers van hun partij tijdens ‘het Gelders Klimaatdebat 2023’. Dat gebeurt tussen 16.00 en 18.00 uur in theater Hanzehof & Buitensociëteit in Zutphen onder de scherpe gespreksleiding van politiek journalist, presentator en schrijfster Clairy Polak. Welke ambities, voornemens en concrete plannen leven er? Cabaretière Sanne Wallis de Vries zorgt voor de enige opwarming die wél prettig is: die van de zaal.
Aanmelden kan in het aanmeldformulier hieronder. En laat vooral uw vraag of dilemma achter zodat deze we deze tijdens het debat aan de deelnemers voorleggen. Noteer in uw agenda:

Woensdag 15 februari 2023
Buitensociëteit Hanzehof Zutphen

15.00 - 19.00 uur

 

Aanmeldformulier Klimaatdebat 2023Plan

Gelderland energieneutraal in 2050. Die ambitie vraagt om concrete plannen met klinkende resultaten. GEA-partners initiëren, programmeren, begeleiden en stimuleren. We helpen elkaar op een lastige route naar succes. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en het klimaatbeleid in Gelderland.


Aanmelden nieuwsbrief

Doelen

Programma's

De partners in het GEA zijn actief in vijf hoofdprogramma’s: