Nieuws

Uitnodiging gezamenlijke GEA-tafelvergaderingen en netwerkbijeenkomst

7 maart 2018 - Zoals je wellicht weet willen we vier keer per jaar op één locatie de reguliere tafelvergaderingen organiseren, zodat het aangaan van onderlinge verbanden en samenwerkingen gemakkelijker wordt.

Op donderdag 22 maart zal deze eerste gezamenlijke vergadering plaatsvinden. Vanzelfsprekend zal deze middag vanuit het secretariaat goed gecoördineerd worden.

We horen graag of je erbij bent. Aanmelden kan hier.

De gezamenlijke vergadering zal gevolgd worden door een presentatie of rondleiding. Een netwerkborrel zal de middag afsluiten.

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst op 22 maart bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen, locatie Nijmegen (Albertinum) aan de Heyendaalseweg 121 in Nijmegen (zie ook onderstaande tekst).

Het programma is als volgt:
12.30 - 13.00  uur Inloop
13.00 - 13.30 uur Gezamenlijke opening met o.a. de stand van zaken bij de GEA tafels, de GEA campagne rondom de coalitie-akkoorden en de uitvoeringsagenda.
13.30 - 15.30 uur Reguliere vergadering van alle tafels
15.30 - 16.00 uur Plenair:  het Nationale Klimaatakkoord: de huidige stand van zaken en de onderhandelingen (we proberen of we een van de voorzitters van de sectortafels als spreker aanwezig mag zijn).
16.00 - 17.00 uur Netwerkborrel

Bereikbaarheid:
Kom je met de trein?
Stap dan uit bij NS station Nijmegen Hyendaal. De locatie Albertinum is op 4 minuten loopafstand (zie onderstaand kaartje).

Kom je met de auto?
Dan kun je parkeren aan Kapittelweg 35. De slagbomen staan automatisch open van 11:30 tot 13:30 uur. Vanaf Kapittelweg 35 loop je via de Heyendaalseweg in ongeveer 7 minuten naar het Albertinum. Kom je met de trein? Ook die zit om de hoek. Vanaf het station Nijmegen Heyendaal, loop je via de Heyendaalseweg in 5 minuten naar de locatie. Zie onderstaande kaart voor de route.

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je bij de locatie aankomt, zie je de rechtervleugel voor je. Echter, onze ingang bevindt zich aan de linkerzijde. Zie de kaart hieronder voor de aangegeven ingang.

 

(NB zet de data voor de volgende netwerkbijeenkomsten alvast in je agenda:
Woensdag 27 juni 2018

Donderdag 13 september 2018

Woensdag 21 november 2018)

Navigatie